تیم استقلالراه آهن تهرانفوتبال ایران

گزارش ویژه: عابدزاده و نخستین شکست برابر استقلال روی نیمکت راه آهن

گزارش ویژه: عابدزاده و نخستین شکست برابر استقلال روی نیمکت راه آهن
گزارش ویژه: عابدزاده و نخستین شکست برابر استقلال روی نیمکت راه آهن
عابدزاده پس از نشستن روی نیمکت تیم های سایپا، استقلال اهواز، پرسپولیس و استیل آذین بالاخره طعم شکست برابر استقلال را روی نیمکت راه آهن چشید.

به گزارش ساکرز، احمدرضا عابدزاده، اسطوره‌ی سنگربانی تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس که یکی از محبوب‌ترین فوتبالیست‌های تاریخ فوتبال ایران است، این روزها بار دیگر در متن فوتبال ایران است و در کنار حمید استیلی به عنوان مربی دروازه‌بان‌های راه‌آهن روی نیمکت این تیم می‌نشیند و بر جذابیت‌های هرچه بیش‌تر فوتبال ایران می‌افزاید. این چهره‌ی اسطوره‌ای و ویژه شب گذشته برای نخستین بار شکست برابر استقلال را در دوران مربیگری خود چشید. او که تاکنون روی نیمکت سایپای کرج، استقلال اهواز، پرسپولیس تهران و استیل آذین نشسته بود، هیچ‌گاه برابر استقلال بازنده نبوده است و شکست دو بر یک برابر استقلال در هفته‌ی نخست لیگ چهاردهم نخستین شکست احمدرضا در قامت مربی بود.

در ادامه مروری بر آمار عابدزاده در دوران مربیگری برابر استقلال خواهیم داشت:

از تاریخ ۱۹ دسامبر سال ۲۰۰۱، احمدرضا عابدزاده که دیگر دوران حرفه‌ای خود را به دلیل مصدومیت رو به پایان دیده بود و هیچ‌گاه نتوانسته بود لیگ برتر را تجربه کند، پس از یک سال دوری از فوتبال با نظر منوچهر صالحی، مدیرعامل سایپا به کادرفنی سایپا پیوست و محمد مایلی‌کهن، سرمربی وقت سایپا نیز این مساله را پذیرفت و واکنشی نسبت به این مسأله نشان نداد.

لیگ نخست؛ هفته‌ی نوزدهم؛ ورزشگاه آزادی؛ استقلال ۲-۲ سایپا؛

دیدار رفت این دو تیم چهار روز قبل از پیوستن عابدزاده به کادرفنی نارنجی‌پوشان، با شکست این تیم برابر استقلال به پایان رسیده بود.

در نوامبر سال ۲۰۰۴ و در آستانه‌ی دیدار استقلال اهواز و فولاد خوزستان در ورزشگاه تختی اهواز، برادران شفیع‌زاده ترجیح دادند برای تقویت جنبه‌ی روانی آبی‌پوشان اهوازی، عابدزاده را به کادرفنی استقلال اهواز اضافه کنند و او را در کنار لوکا بوناچیچ مربی دروازه‌بان‌ها کنند. عابدزاده به اهواز آمد و خیلی زود تأثیر خود را روی ساشا ایلیچ قرار داد تا این دروازه‌بان در دربی اهواز یک پنالتی بگیرد و آبی‌پوشان ۳ بر ۱ بازی را به پایان ببرند تا سکوها و رسانه‌ها همه از عابدزاده بگویند. با این حال شکست دو بر صفر استقلال اهواز برابر برق شیراز باعث شد تا او بوناچیچ را به ناصر ابراهیمی شبیه کند و از سوی این مربی از تمرینات اخراج شود. به هر روی جنگ عابدزاده و بوناچیچ با پادرمیانی پس از ۱۰ روز به اتمام رسید و اسطوره به اهواز بازگشت و به دیدار آبی‌پوشان اهواز و تهران رسید.

لیگ چهارم؛ هفته‌ی شانزدهم؛ ورزشگاه تختی اهواز؛ استقلال اهواز ۲-۲ استقلال تهران؛

لیگ هشتم را احمدرضا عابدزاده در کنار افشین پیروانی در کادر افشین قطبی آغاز کرد و پس از استعفای قطبی در کنار پیروانی و نلو وینگادا کار خود را در کادرفنی پرسپولیس ادامه داد و لیگ هشتم را به پایان برد و لیگ نهم را نیز در کادر زلاتکو کرانچار آغاز کرد و تا پایان هفته‌ی بیست و یکم در پرسپولیس حضور داشت و پس از پیوستن دائی به نیمکت پرسپولیس از این تیم جدا شد. او در این مدت نیز هیچ‌گاه به استقلال باج نداد و طعم شکست را نچشید.

لیگ هشتم؛ هفته‌ی نهم؛ ورزشگاه آزادی؛ پرسپولیس تهران ۱-۱ استقلال تهران؛

لیگ هشتم؛ هفته‌ی بیست و ششم؛ ورزشگاه آزادی؛ استقلال تهران ۱-۱ پرسپولیس تهران؛

لیگ نهم؛ هفته‌ی نهم؛ ورزشگاه آزادی؛ استقلال تهران ۱-۱ پرسپولیس تهران؛

پس از کنار گذاشته شدن از کادر فنی پرسپولیس با نشستن علی دائی جای زلاتکو کرانچار در رأس کادر فنی پرسپولیس، عابدزاده بار دیگر به کنار افشین پیروانی در کادر فنی استیل آذین رفت. افشین پیروانی از هفته‌ی سی و دوم جانشین حمید استیلی شد و عابدزاده نیز در آوریل ۲۰۱۰ دعوت پیروانی را لبیک گفت و به استیل آذین پیوست؛ با این وجود در لیگ نهم برابر استقلال دیگر فرصت صف‌آرائی نیافت.

لیگ دهم آغاز شد و عابدزاده همراه با افشین پیروانی به عنوان دستیارهای تومباکوویچ کار را در کادرفنی استیل آذین آغاز کردند و تا پایان هفته‌ی شانزدهم روی نیمکت استیل‌ آذین حضور داشتند و پس از این بطور دسته جمعی به همراه افشین پیروانی و رضا شاهرودی از سمت خود استعفا دادند. پیروانی در آن فصل از هفته‌ی یازدهم جانشین تومباکوویچ شده بود.

لیگ دهم؛ هفته‌ی چهارم؛ ورزشگاه آزادی؛ استقلال تهران ۲-۲ استیل آذین؛

و اما مروری بر سابقه‌ی عابدزاده در دربی:

احمدرضا عابدزاده جزو معدود بازیکنانی است که هیچ‌وقت طعم شکست در دربی تهران را نچشید. او در سال ۱۳۶۹ از تام اصفهان به استقلال پیوست و تا سال ۱۳۷۲ که آخرین بازی‌اش را با پیراهن استقلال انجام داد، هیچ‌گاه در دربی شکست نخورد.

عابدزاده در سال ۶۹ دو بار با پرسپولیسی‌ها مواجه شد که سهم او و استقلال از آن دو بازی، یک برد ۲ بر ۱ در لیگ آزادگان و یک تساوی ۱ بر ۱ در جام باشگاه‌های تهران بود.

در سال ۱۳۷۰، عابدزاده دو بار دیگر به مصاف قرمزپوشان رفت که مسابقه‌ی نخست در آخرین دوره‌ی جام باشگاه‌های تهران با نتیجه‌ی تساوی صفر بر صفر به پایان رسید و مسابقه‌ی دوم هم به پیروزی ۲ بر صفر استقلال انجامید.

 عابدزاده آخرین بار در سال ۷۱ به مصاف پرسپولیسی‌ها رفت که نتیجه‌ی آن مسابقه صفر بر صفر شد.

نخستین بازی عابدزاده برای پرسپولیس در دربی، به تساوی ۲ بر ۲ با حریف آبی پوش انجامید؛ مسابقه‌ای که در آخرین دقایقش با کتک‌کاری مجتبی محرمی و امیر قلعه‌نویی، به آشوب و درگیری کشیده شد و در نهایت با رأی فدراسیون، ۳ بر صفر به نفع استقلال رقم خورد.

 عابدزاده هشت بار با پیراهن پرسپولیس در برابر استقلال ظاهر شد که چهار بار با پیروزی و چهار با تساوی از زمین بازی خارج شد. آخرین بازی عابدزاده برای پرسپولیس در دربی تهران، در سال ۷۹ با نتیجه‌ی ۲ بر ۲ به پایان رسید.

 این تساوی ۲ بر ۲ هم مثل تساوی در نخستین حضور عابدزاده در دربی، با جنجال و درگیری همراه بود و به محرومیت برخی از بازیکنان دو تیم منجر شد.

بهترین پیروزی که عابدزاده در استقلال در برابر پرسپولیس بدست آورد، برد ۲ بر صفر سال ۱۳۷۰ بود و بهترین پیروزی وی در برابر استقلال، برد ۳ بر صفر پرسپولیس در سال ۷۶ بود.

عابدزاده جمعاً ۱۳ بار در دربی بازی کرد و هیچ گاه در زمین بازی طعم شکست را نچشید.

Print Friendly, PDF & Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سئوال امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا